Help & informatie

Op deze pagina leggen we uit hoe je de bestanden voor de vieringen kunt downloaden. Ook hebben we wat extra tips voor je als je bijvoorbeeld met een iPad werkt.

Over de bestanden

Elke download bestaat uit een aantal pdf-bestanden waarin we uitleggen wat je moet voorbereiden en hoe je de viering houdt. Er zit een liturgie bij die je kunt printen en waar nodig zijn er recepten die je kunt volgen.

Deze bestanden bieden we aan via de dienst WeTransfer. Je kunt ervoor kiezen om alle bestanden in één keer te downloaden als gecomprimeerde map, ook wel zip-bestand genoemd. De bestanden zijn ook als PDF los te downloaden. Als je op een iPad werkt raden we je aan dat te doen. In plaats van alles in 1 keer te downloaden klik je dan per bestand op downloaden.

Hoe kan ik de bestanden downloaden?

Dat laten we snel zien in onderstaande video. Daarna leggen we het stap voor stap uit.

Stap 1
Klik bij de dag waar je de bestanden van wilt downloaden op de knop “Download”. Je gaat nu naar onze pagina bij WeTransfer. Als je daar voor het eerst komt ziet dat er als volgt uit:

Klik op de blauwe knop “ik ga akkoord” (1).

Stap 2
Als je op ik ga akkoord hebt geklikt kun je de bestanden downloaden. Klik daarvoor op de blauwe knop “Downloaden” (2)

Stap 3
Alle bestanden zijn nu gedownload. Het is nu als 1 pakket gedownload. Een gecomprimeerde map of ZIP-bestand. Zo’n bestand moet je vaak eerst uitpakken. Dat doe je door op “uitpakken” te klikken (3)

Hierna klik je op “Alles uitpakken” (4)

Stap 4
Er komt nu een scherm naar voren die alle bestanden voor je uitpakt. Klik op “Uitpakken”(5)

Stap 5
Alle bestanden zijn nu uitgepakt. Je kunt ze in alle rust lezen, printen of doorsturen. Veel succes met de voorbereiding!

Logo-ownp-white

Contactinformatie

Harmoniepolder 50
5235 TL 's-Hertogenbosch

073 689 73 06
info@onderwegnaarpasen.nl

Copyright 2020 Opwegnaarpasen.nl
©   Alle rechten voorbehouden